Onze arrangementen zijn altijd in combinatie met een bezoek aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn en vanaf 20 personen. Voor een programma op maat, neem gerust contact met ons op via info@zandsculpturen.nl. Hieronder volgen onze arrangementen.

 

Sprokkelhouttocht.

De Veluwe is uitstekend geschikt voor een mooie wandeling. De sprokkelhouttocht is voor iedereen toegankelijk. Tijdens deze wandeltocht gaat u al kronkelend over de paden en geniet u van de Veluwse natuur. Deels is de route gemerkt door groene strepen op de bomen. Een natuurquiz verhoogt het plezier tijdens deze wandeling en bij terugkomst ligt er een attentie voor u klaar.

Tijdsduur wandeling ca. 1 uur.

Programmatijden in overleg, voorbeeld:
Ochtendprogramma, koffie met gebak, bezoek zandsculpturen en aansluitend een lunch (bestaande uit soep, 2 broodjes, kroket en 2 consumpties).
Middagprogramma de sprokkelhouttocht.

Prijs € 28,95 per persoon.

Natuurwandeling met Job de Veluweranger.

Nadat hij veertig jaar op lijn vijf zat in de Arnhemse binnenstad, heeft Job zich een nieuwe carrière aangemeten. Hij neemt uw gezelschap mee in de wondere wereld van de Veluwse natuur. Op zoek naar rustpunten en inspiratie. Van Job krijg je niet echt hoogte, maar wie even met hem oploopt, ligt al snel dubbel van het lachen. Maar Job houdt u bij de les want hij heeft echt iets te vertellen. Onderweg ook nog een leuke zoekopdracht en uiteraard gaat er een consumptie mee..

Tijdsduur wandeling ca. 1,5 uur.

Programmatijden in overleg, voorbeeld:
Ochtendprogramma, koffie met gebak, bezoek zandsculpturen en aansluitend een lunch (bestaande uit soep, 2 broodjes, kroket en 2 consumpties)..
Middagprogramma de natuurwandeling met consumptie.

Prijs € 37,50 per persoon.

Beelden en Bier – Dubbelplezier!

In het koetshuis van Kasteel Staverden vertelt de brouwmeester van Uddelaer de geheimen van de receptuur van acht verschillende speciaal bieren. En natuurlijk gaat u deze proeven. Ook het proces van bierbrouwen komt aan bod. Hoe wordt je bierbrouwer? In de pub geniet je tussen de brouwketels van een inspirerend verhaal. Dit dag arrangement is alleen te boeken in combinatie met een bezoek aan de zandsculpturen.

Tijdsduur rondleiding brouwerij en proeverij ca. 2 uur.

Programmatijden in overleg, voorbeeld:
Ochtendprogramma, koffie met gebak, bezoek zandsculpturen en aansluitend een lunch (bestaande uit soep, 2 broodjes, kroket en 2 consumpties)..
Programma vanaf ca. 14.30 uur, bierbrouwerij met proeverij.

Prijs € 42,- per persoon.

Fietsarrangement “rust en schoonheid”

De Veluwe is naast wandelen ook uitstekend geschikt voor een mooie fietstocht. Tijdens het arrangement “rust en schoonheid” geniet u van de Veluwse natuur. Een natuurquiz verhoogt het plezier tijdens deze fietstocht.

Tijdsduur fietstocht ca. 2 uur.

Programmatijden in overleg, voorbeeld:
Ochtendprogramma, koffie en gebak, bezoek zandsculpturen en aansluitend een lunch (bestaande uit soep, 2 broodjes, kroket en 2 consumpties). .
Middagprogramma het fietsarrangement.

Prijs € 31,- per persoon (ex. fietshuur a € 9,50)

Veluwe Fiets plezier.

Wij hebben de door u gereserveerde fietsen klaar staan. Onder leiding van Job de Veluweranger gaat u een inspirerende fietstocht beleven. Nadat Job veertig jaar op lijn vijf zat in de Arnhemse binnenstad, heeft Job zich een nieuwe carrière aangemeten. Hij neemt uw gezelschap mee in de wondere wereld van de Veluwse natuur. Op zoek naar rustpunten en inspiratie. Van Job krijg je niet echt hoogte, maar wie even met hem meefiets, ligt al snel dubbel van het lachen. Maar Job houdt u bij de les want hij heeft echt iets te vertellen en uiteraard gaat er een consumptie voor onderweg mee.

Tijdsduur fietstocht ca. 1,5 uur.

Programmatijden in overleg, voorbeeld:
Ochtendprogramma, koffie en gebak, bezoek zandsculpturen en aansluitend een lunch (bestaande uit soep, 2 broodjes, kroket en 2 consumpties)..
Middagprogramma, fietsarrangement met consumptie.

Prijs € 36,- per persoon (ex. fietshuur a € 9,50)

Huifkartocht “Er ouderwets op uit”.

De huifkar werd vroeger gebruikt voor het avontuurlijke leven. Tijdens onze huifkartocht laat u zich verrassen door de Veluwse natuur. Neem plaats in de huifkar en laat u verrassen door Job de Veluweranger. De man weet alles van natuur, maar hij bezorgt u ook veel plezier met zijn conference over zijn bijzondere leven. Is het waar of is het niet waar? Kortom Job is een vrolijke boswachter. Een lekker drankje gaat mee op de huifkar.

Tijdsduur huiskartocht ca. 2 uur.

Programmatijden in overleg, voorbeeld:
Ochtendprogramma, koffie en gebak, bezoek zandsculpturen en aansluitend een lunch (bestaande uit soep, 2 broodjes, kroket en 2 consumpties)..
Middagprogramma huifkartocht met een consumptie.

Dit arrangement is in overleg ook toegankelijk voor rolstoelers.

Prijs € 57,50 per persoon.