Welkom!

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ GESLOTEN IN VERBAND MET DE LOCKDOWN!

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is geopend, maar wel met beperkingen en volgens de richtlijnen van het RIVM. Vanaf nu ook verplicht mondkapjes vanaf 13 jaar in alle overdekte ruimtes. De horeca is op dit moment alleen geopend voor afhaal van eenvoudige etenswaren en drinken, zitplaatsen kunnen we helaas daarvoor niet bieden. LET OP, het is verplicht vooraf een kaartje op datum te kopen, dit kan via het menu Kaarten bestellen hierboven in het menu. Mocht u al eerder tickets hebben gekocht, dan ontvangt u van ons een mail om deze om te boeken. Mocht u vragen hebben, dan vragen wij u deze vooral per mail te sturen. Door de drukte zijn wij telefonisch minder bereikbaar, we vragen uw begrip hiervoor!

NIEUWS!! We zijn de hele winter door geopend, met het thema “75 jaar bevrijding”. Vanaf 5 december met een extra expositie miniaturen (diorama’s) over “het dagelijkse leven in de oorlog”. Klik hier voor een indruk van de nieuwe expositie.

Leukste uitje van Gelderland

Net als 2019 is ’t Veluws Zandsculpturenfestijn weer 2e geworden bij de verkiezing voor het leukste uitje van Gelderland, georganiseerd door de ANWB. Wij zijn trots dat wij weer door de stemmen en de beoordelingen van de bezoekers deze waardering hebben gekregen. Bedankt voor het uitbrengen van de stem.

Ook dit jaar zijn we weer genomineerd. De stemronde is voorbij en 4 februari 2021 zal de uitslag door de ANWB bekend worden gemaakt. We zijn bij de laatste 12 geëindigd en doen nog mee voor de prijzen. Allemaal bedankt voor jullie stem.

Binnen weer een leuke puzzel!

In het overdekte deel van het festijn vindt u jaarlijks een leuke puzzel. Voor 2020-2021 zijn dit uitbeeldingen van plaatsnamen in Nederland. Dit zal weer een leuke uitdaging zijn om het allemaal te raden. Wie ze allemaal goed heeft, maakt uiteraard weer kans op leuke prijzen.

Zelfbedieningsrestaurant.

Bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn vindt u het zelfbedieningsrestaurant “Preuverij de Vrijheid”. In verband met de Coronamaatregelen is het helaas alleen mogelijk eenvoudige etenswaren af te halen, zitplaatsen bieden we helaas niet. U kunt genieten van a.s. koffie, thee, chocolademelk, frisdranken, koeken, muffins, saucijzenbroodje, broodjes, etc. (alleen directe verkoop).

Zelf meegebrachte etenswaren worden niet toegestaan op het terrein.

Handige tip!

Koop hier online uw kaarten. Nu verplicht i.v.m. Corona!

Bestel Nu

Wat zeggen bezoekers

  • Gisteren met onze vereniging een bezoek gebracht aan T' Veluws Zandsculpturenfestijn en aan de naastgelegen Beeldentuin. Een top dag gehad, veel gezien en heerlijk gegeten. Petje af voor alle medewerkers!!! Nogmaals dank voor allles!!!

    Ella Visser
  • Tip! In een woord, prachtig. Echt de moeite waard om bij Veluws Zandsculpturenfestijn te gaan kijken! Je komt ogen te kort.

    Petra Heijboer
  • Dagje naar zandsculpturen kijken in Garderen met de kinderen. Echt indrukwekkend wat ze met zand kunnen doen! @Veluws Zandsculpturenfestijn

    Jolanda de Zwart