Welkom!

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is geopend, maar wel met beperkingen en volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook het dringende advies mondkapjes te dragen op het terrein, zeker in de binnenruimtes. De horeca is op dit moment alleen geopend voor afhaal van eenvoudige etenswaren en drinken, zitplaatsen kunnen we helaas daarvoor niet bieden. LET OP, het is verplicht vooraf een kaartje op datum te kopen, dit kan via het menu Kaarten bestellen hierboven in het menu. Mocht u al eerder tickets hebben gekocht, dan ontvangt u van ons een mail om deze om te boeken. Mocht u vragen hebben, dan vragen wij u deze vooral per mail te sturen. Door de drukte zijn wij telefonisch minder bereikbaar, we vragen uw begrip hiervoor!

NIEUWS!! We zijn de hele winter door geopend, met het thema “75 jaar bevrijding”.

Leukste uitje van Gelderland

Net als 2019 is ’t Veluws Zandsculpturenfestijn weer 2e geworden bij de verkiezing voor het leukste uitje van Gelderland, georganiseerd door de ANWB. Wij zijn trots dat wij weer door de stemmen en de beoordelingen van de bezoekers deze waardering hebben gekregen. Bedankt voor het uitbrengen van de stem.

Ook dit jaar zijn we weer genomineerd. De stemronde is helaas voorbij, we zijn nu in afwachting van de uitkomst. Voor degene die gestemd hebben, bedankt voor stem.

Binnen weer een leuke puzzel!

In het overdekte deel van het festijn vindt u jaarlijks een leuke puzzel. Voor 2020-2021 zijn dit uitbeeldingen van plaatsnamen in Nederland. Dit zal weer een leuke uitdaging zijn om het allemaal te raden. Wie ze allemaal goed heeft, maakt uiteraard weer kans op leuke prijzen.

Zelfbedieningsrestaurant.

Bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn vindt u het zelfbedieningsrestaurant “Preuverij de Vrijheid”. In verband met de Coronamaatregelen is het helaas alleen mogelijk eenvoudige etenswaren af te halen, zitplaatsen bieden we helaas niet. U kunt genieten van a.s. koffie, thee, chocolademelk, frisdranken, koeken, muffins, saucijzenbroodje, broodjes, etc. (alleen directe verkoop).

Zelf meegebrachte etenswaren worden niet toegestaan op het terrein.

Handige tip!

Koop hier online uw kaarten. Nu verplicht i.v.m. Corona!

Bestel Nu

Wat zeggen bezoekers

  • Gisteren met onze vereniging een bezoek gebracht aan T' Veluws Zandsculpturenfestijn en aan de naastgelegen Beeldentuin. Een top dag gehad, veel gezien en heerlijk gegeten. Petje af voor alle medewerkers!!! Nogmaals dank voor allles!!!

    Ella Visser
  • Tip! In een woord, prachtig. Echt de moeite waard om bij Veluws Zandsculpturenfestijn te gaan kijken! Je komt ogen te kort.

    Petra Heijboer
  • Dagje naar zandsculpturen kijken in Garderen met de kinderen. Echt indrukwekkend wat ze met zand kunnen doen! @Veluws Zandsculpturenfestijn

    Jolanda de Zwart