Welkom!

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is op dit moment gesloten. In verband met het coronavirus gaan wij niet vanaf 10 april open, maar hopen we vanaf 1 juni 2020 weer geopend te zijn met ons nieuwe thema “75 jaar bevrijding”! Dit is echter afhankelijk van de regels en situatie betreft het coronavirus. De naastgelegen Beeldentuin is wel het hele jaar geopend, kijk op www.debeeldentuin.nl.

We zijn in voorbereiding voor het seizoen 2020 met het nieuwe thema “75 jaar bevrijding”. Dit zal geopend zijn vanaf 1 juni 2020. Wilt u op de hoogte blijven of meer informatie? Volg ons dan op facebook.

Leukste uitje van Gelderland

Net als 2019 is ’t Veluws Zandsculpturenfestijn weer 2e geworden bij de verkiezing voor het leukste uitje van Gelderland, georganiseerd door de ANWB. Wij zijn trots dat wij weer door de stemmen en de beoordelingen van de bezoekers deze waardering hebben gekregen. Bedankt voor het uitbrengen van de stem, wij gaan er weer alles aan doen ook voor komend jaar weer een leuke award te ontvangen!

Binnen weer een leuke puzzel!

In het overdekte deel van het festijn vindt u jaarlijks een leuke puzzel. Voor 2020 zijn dit uitbeeldingen van plaatsnamen in Nederland. Dit zal weer een leuke uitdaging zijn om het allemaal te raden. Wie ze allemaal goed heeft, maakt uiteraard weer kans op leuke prijzen.

Zelfbedieningsrestaurant.

Bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn vindt u het zelfbedieningsrestaurant “Saloon de Preuverij”. Geheel in stijl, kunt u genieten van koffie met gebak, een lunch of een lekkere snack. Een uitgebreid assortiment met diverse dranken, gebak, broodjes, friet en snacks. Klik hier voor onze menukaart. Naast de Preuverij is op het terrein ook Lunchroom De Rozentuin.

Voor grote groepen hebben wij speciale arrangementen. Voor meer informatie hierover, mail ons.

Handige tip!

Wanneer u hier online uw kaarten bestelt, hoeft u niet te wachten bij de entree.

Bestel Nu

Wat zeggen bezoekers

  • Gisteren met onze vereniging een bezoek gebracht aan T' Veluws Zandsculpturenfestijn en aan de naastgelegen Beeldentuin. Een top dag gehad, veel gezien en heerlijk gegeten. Petje af voor alle medewerkers!!! Nogmaals dank voor allles!!!

    Ella Visser
  • Tip! In een woord, prachtig. Echt de moeite waard om bij Veluws Zandsculpturenfestijn te gaan kijken! Je komt ogen te kort.

    Petra Heijboer
  • Dagje naar zandsculpturen kijken in Garderen met de kinderen. Echt indrukwekkend wat ze met zand kunnen doen! @Veluws Zandsculpturenfestijn

    Jolanda de Zwart