Winterse sferen bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn en De Beeldentuin!

Vanaf 16 november t/m 11 december zijn ’t Veluws Zandsculpturen en De Beeldentuin in “Winterse sferen”. Geniet van de gezelligheid, ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en neem een kijkje bij één van de kramen met kleding, modeaccessoires, delicatessen, verzorgingsproducten, brocante, etc.. Of shop de leukste cadeaus in de woonwinkel. Even op adem komen? Neem Glühwein, erwtensoep of kopje chocolademelk met oliebol en het ultieme wintergevoel is compleet. Op het sfeervolle winterterras kunt u genieten van een winterse versnapering!

U kunt de Winterse Sferen ook combineren met een lekkere Winterse High Tea in lunchroom De Rozentuin. We reserveren dan max. 2 uur lang een tafel om lekker even bij te kletsen en te genieten van de hartige en zoete hapjes. In combinatie met de entree (inclusief) bieden wij dit aan voor € 27.50 per persoon. Reserveren hiervoor moet via  www.lunchroomderozentuin.nl/reserveren. LET OP! Reserveert u de High Tea, dat is dan inclusief entree, dus kaartjes boeken is dan niet meer nodig!

We zijn deze dagen geopend vanaf 10.00 t/m 17.00 uur. We vragen u hiervoor tickets te kopen via tickets.zandsculpturen.nl, zodat we de bezoekers mooi kunnen spreiden en het niet te druk wordt.