Kaarten bestellen

logo 2014

Thema 2020:

“75 jaar Bevrijding”

Geopend vanaf 1 juni (afhankelijk van de Corona crisis) t/m 31 oktober 2020

(Maandag t/m zaterdag)

 

De online tickets zijn 1 maal geldig op een dag naar keuze t/m uiterlijk 31 oktober 2020.

De online ticketverkoop gaat via Ticketcounter. Mocht u de tickets niet ontvangen of problemen hebben tijdens het bestellen, dan vragen wij u contact op te nemen met 010-7516400 of info@ticketcounter.nl

De tickets kunnen vanaf uw telefoon worden gescand. Wel adviseren we u ze vooraf te downloaden en op te slaan op uw telefoon!

Ervaringen

Ans de Groot:

Vandaag naar het zandsculpturenfestijn in Garderen geweest. Het was in één woord geweldig. Wat een werk is het geweest om dit voor elkaar te krijgen. Je kreeg niet alleen het gevoel om echt onder water te zijn, maar ook buiten stonden ware kunstwerken. Ik hoop dat er volgend jaar weer een zandsculpturenfestival in Garderen is, dan ga ik er zeker heen!

Familie Van Popering

Met de kinderen hebben we een heel leuke ochtend gehad in Garderen bij het Zandsculpturenfestijn. We keken onze ogen uit, wat een prachtige kunstwerken! Knap staaltje werk. Leuk thema ook, allemaal typische Hollandse zaken, die herkenning oproepen. Fijn dat er ook nog toelichtingen bij staan op de bordjes en een extra route door het overdekte deel waar de spreekwoorden uitgebeeld worden was ook fenomenaal. Echt een aanrader! De sfeer is gemoedelijk en gezellig en alles ziet er keurig uit. Ook de beeldentuin en de winkel zijn het bezoeken waard, maar dat doe je automatisch al als je daar rondloopt.