Nature Game

Speuren over de Veluwe vanaf de zandsculpturen!

Na uw bezoek aan de Zandsculpturen, Beeldentuin of Rozentuin nog even de Veluwe verkennen? Ga dan op pad met deze interactieve wandeling van 3,5km rechtstreeks vanaf onze locatie. Na het bezoek aan onze Beeldentuin, Zandsculpturen of de Rozentuin is dit een uitgelezen kans om uw dagje weg compleet te maken. U wandelt aan de hand van onze app, onderweg krijgt uw groep leuke opdrachten en vragen om op te lossen en ontdekt u de verschillende gezichten van de Veluwe. Van heide, bossen, flora, fauna, vogels tot misschien wel Veluws klein of groot wild. Er zijn twee expedities te kiezen, voor gezinnen met kinderen tot 13 jaar en een volwassen versie.

U wandelt aan de hand van uw eigen smartphone maximaal 1 ½ uur door de Veluwse natuur. U betaalt voor uw complete gezelschap in totaal €7,99. Na het boeken ontvangt u alle instructies per mail en kan u direct starten.
Bent u met meer dan 5 personen dan is het leuk om per 5 personen 1 ticket van €7,99 erbij te kopen. Zo loopt u in meerdere groepjes en heeft ieder groepje zijn eigen beleving.

Boek nu uw Nature Game